Share |

SUKUKOKOUS ESPOOSSA 28.7.2018

Sukukokous järjestettiin tänä vuonna Koivisto-juhlan yhteydessä Espoossa Olarin koululla. Helteisessä kesäsäässä kokoukseen osallistui lähes parikymmentä jäsentä. Kokouksessa käsiteltiin ja vahvistettiin v. 2017 tilinpäätös (hiukan tappiollinen) ja myönnettiin tilivelvollisille vastuuvapaus. Erovuoroiset hallituksen jäsenet Päivi Haikonen ja Risto Mäkeläinen valittiin uudelleen vuosiksi 2019-20-21, samoin erovuoroinen Arja Mäkinen 3-vuotiskaudeksi. Toiminnantarkastajiksi vuodelle 2019 valittiin Juhani ja Tarmo Mäkeläinen. Kesällä 2019 tehdään taas retki Koivistolle, alustavasti heinäkuun ensimmäisen viikonvaihteen tienoilla. Vuoden 2019 jäsenmaksuksi päätettiin 10 euroa / jäsen.

Muissa asioissa Tarja Mäkeläinen selosti Koiviston sankarihaudat -hanketta. Tarkoituksena on aidata ja rauhoittaa kirkon vieressä oleva hauta-alue, jossa on 97 sankarivainajan hautapaikat. Kokous päätti varata seuran varoista 500 euroa hankkeen tukemiseen, mikäli se toteutuu.

Vuoden 2019 sukukokous pidetään Koiviston matkan yhteydessä.

Risto Mäkeläinen


PENTTILÄN KYLÄKOKOUS

Kyläkokous pidettiin 28.7.2018 Koivisto-juhlan yhteydessä. Osanottajia oli lähes parikymmentä, helteisestä säästä huolimatta. Aikaisemmin on sovittu, että Penttilän kyläkokous päättää niistä varoista, joita kertyy Penttilän kyläkirjan myynnistä. Myynti ja tilin hallinnointi on uskottu Risto Mäkeläisen ja Jarmo Ratian hoitoon. Kyläkirja-tilillä kyläkokouksen käytettävissä oli 31.1.2018 varoja 3 670,41 euroa. Todettiin, että aikaisemmin tehty periaatepäätös tukea Penttilän kylätien parantamista 500 eurolla ei ole johtanut mihinkään toimenpiteisiin nykyisten asukkaiden toimesta.

Edellä on selostettu Koiviston sankarihautaprojektia. Kyläkokous päätti varata hankkeen tukemiseen 1 000 euroa, mikäli se toteutuu.

Risto Mäkeläinen